Βοήθεια

Πολιτική Απορρήτου


Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώσει για τα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς ως χρήστη, πώς τα χρησιμοποιούμε, τα αποθηκεύουμε και για ποιο σκοπό τα συλλέγουμε.


Με την πρόσβαση στον Ιστότοπο https://www.monopapoutsia.gr/, αποδέχεστε και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την ακόλουθη Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτής της πολιτικής, πρέπει να σταματήσετε αμέσως τη χρήση του Ιστότοπου ή / και των Υπηρεσιών.


Αυτή η πολιτική υπόκειται σε αλλαγές με την πάροδο του χρόνου και οι ενημερώσεις θα δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και έχετε ενημερωθεί τυχόν αλλαγές στο απόρρητο των δεδομένων σας.
Δημιουργία λογαριασμού


Κατά τη δημιουργία λογαριασμού στον Ιστότοπο μας, απαιτούμε μόνο κάποιες βασικές πληροφορίες από εσάς:    1. Το ονοματεπώνυμο σας


    1. Τον αριθμό τηλεφώνου σας


    1. Την διεύθυνση email σας


    1. Την διεύθυνση παράδοσης (γραφείο εξυπηρέτησης ταχυμεταφορών ACS - Speedex είτε εταιρικό είτε προσωπικό)Αυτές οι πληροφορίες μας είναι απολύτως απαραίτητες για την επεξεργασία και την παράδοση της παραγγελίας σας.


Κάθε χρήστης μπορεί να αλλάξει τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού του μετά την πρόσβαση του σε αυτόν με τον κωδικό πρόσβασης. Τα προσωπικά του στοιχεία προστατεύονται από τον κωδικό πρόσβασης που έχει οριστεί από τον χρήστη.
Πρόσβαση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων


Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εξαιρετικά πολύτιμα για εμάς. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679). Παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στην εταιρεία ταχυμεταφορών, έτσι ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η παράδοση των αντικειμένων που παραγγείλατε.


Αν έχετε απορίες, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας γραπτό e-mail στο info@monopapoutsia.gr